Diferența dintre lumânările soia, parafină și cele din ceară naturală de albine

Noi suntem mândri de produsele noastre, îndeosebi de lumânările noastre din ceară naturală de albine, sunt produsele noastre de suflet. Mai jos găsești de ce trebuie să alegi doar lumânările din ceară naturală de albine.


Lumânările din parafină sunt toxice pentru că la ardere acestea elimină substanțe dăunătoare, în special, pentru plămâni, ochi și piele. Lumânările din ceară de soia reprezintă o alternativă mai sănătoasă pentru că nu sunt toxice dar nu au nici pe departe beneficiile lumânărilor din ceară naturală de albine.


În procesul de ardere, ceara naturală de albine acționează ca un purificator al aerului pentru că la fel ca în timpul fulgerului, se produc ioni negativi, iar aceștia se atașează de cei pozitivi precum praful, mucegaiul, polenul, toxinele sau mirosurile din aer astfel are loc procesul de purificare.
Alegerea este clară când vine vorba de ce este mai bun pentru sănătatea noastră. Lumânările de la Doi Albinari sunt fără adaosuri, au miros îmbietor de miere iar în ele se găsesc urme de propolis, polen și miere.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *