Fagurele cu miere

Fagurele cu miere este o adevărată delicatesă a naturii! Consumul de fagure cu miere este cea mai pură și crudă modalitate de a consuma mierea.

Una dintre cele mai frecvente întrebări este dacă fagurele este comestibil? Știm că mierea este comestibilă, dar fagurele? Răspunsul este DA! Fagurele cu miere este perfect sigur, sănătos și delicios de consumat. Celulele hexagonale din ceară naturală de albine umpulte cu miere au o textură crocantă la prima mușcătură care mai apoi se transformă într-o textură masticabilă până va rămâne doar o bucată de ceară pe care o puteți topi și reutiliza dacă doriți. Produsele apicole sunt 100% naturale și nu produc deșeuri.

Fagurele cu miere este absolut delicios de consumat și singur, dar există mai multe combinații care îi sporesc cu adevărat aromele. Combinația noastră preferată este fagurele cu brânză! Fagurele cu miere complementează excelent orice platou cu aperitive sau brânzeturi! Vă recomandăm brânzeturi tari, sărate precum brânza de oi, Pecorino Toscano, Parmigiano-Reggiano sau Manchego. Brânzeturile de capră sunt de asemenea o combinație fenomenală! Adăugați nuci, fructe, fructe de pădure, pâine de casă pe platoul cu brânzeturi și testați fiecare opțiune cu fagurele cu miere pentru un desfăț total.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *